ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ ПОСЛУГИ ПРОЕКТИ НОВИНИ КОНТАКТИ
UKR ENG
(057) 750-96-15 (057) 719-00-78 (057) 719-00-87 21_a@ukr.net

Спільно з профільним Комітетом ВРУ напрацьовується нова редакція закону «Про теплопостачання», — Зубко

Для нас дуже важливо, як державі, створити всі необхідні умови для реформування галузі теплопостачання. Кошти на цей напрямок мають залучатися не тільки від місцевого самоврядування, як допомога, а й від міжнародних фінансових організацій. Вже впроваджуються дві програми з Світовим банком і ЄБРР, який співпрацює з фондом IFP, а також програма з ЄІБ по трьом напрямкам – теплопостачання, водопостачання, поводження з побутовими відходами і енергоефективність муніципального сектору.

Про це під час презентації звіту щодо виконання коаліційної угоди і Плану дій Уряду за 2017 рік на Комітеті ВРУ з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Для того, щоб ці інвестиційні проекти стабільно працювали нам необхідно прийняти необхідні зміни в законодавство про теплопостачання. Закон, який наразі діє і в який ми постійно вносимо зміни, не відповідає сьогоднішнім реаліям. Тому, в планах напрацювання спільного з профільним Комітетом нової редакції закону «Про теплопостачання», — зазначив Геннадій Зубко.

Він зауважив, що допомогу і експертні консультації з підготовки нового законопроекту нам готові надати фахівці міжнародного банку з якими ми працюємо на постійній основі.

Facebook Google LinkedIn Twitter