ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ ПОСЛУГИ ПРОЕКТИ НОВИНИ КОНТАКТИ
UKR ENG
(057) 750-96-15 (057) 719-00-78 (057) 719-00-87 21_a@ukr.net

12 липня 2017 року у м. Дніпро відбулася зустріч учасників Надзвичайної кредитної програми для відновлення України під егідою Європейського інвестиційного банку та ПРООН

12 липня 2017 року у м. Дніпро відбулася зустріч учасників Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (НКПВУ) під егідою Європейського інвестиційного банку та Програми розвитку ООН, у якій прийняв участь директор ТОВ “Антипюр2007” Олексій Казаков. Зустріч була присвячена обговоренню питань, пов’язаних із реалізацією Програми та проекту технічної підтримки ПРООН в рамках НКПВУ. Дана Програма передбачає відновлення об’єктів соціальної інфраструктури у різних регіонах України за кошти Європейського інвестиційного банку. Основними завданнями Проекту технічної підтримки є моніторинг та спостереження за ходом робіт по кожному об’єкту соціальної інфраструктури, розбудова потенціалу кінцевих бенефіціарів (центральні органи влади, місцеві адміністрації, органи місцевого самоврядування та державні і комунальні підприємства), а також збільшення власності/відповідальності по кожному об’єкту.

 В ході зустрічі було сформовано команду проекту, проведено аналіз ситуації та уточнено завдання проекту, вироблено методологію та розроблено план його виконання, встановлено постійний зв’язок з особами, відповідальними за виконання Програми, а також підготовлено Початковий звіт проекту.

Facebook Google LinkedIn Twitter