ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ ПОСЛУГИ ПРОЕКТИ НОВИНИ КОНТАКТИ
UKR ENG
(057) 750-96-15 (057) 719-00-78 (057) 719-00-87 21_a@ukr.net

Фахівці ТОВ "Антипюр2007" взяли участь у семінарі з контрактів FIDIC у м. Бургасі (Болгарія)

Поступова інтеграція України у міжнародний діловий, економічний та правовий простір здійснює позитивний вплив на відповідні процеси в самій Україні, і будівельна галузь не є виключенням. Особливо це стосується інжинірингової галузі, в якій відбувається поглиблення розуміння ролі інженера-консультанта як ключового суб’єкта ринку інжинірингових послуг, а також усвідомлення переваг й можливостей застосування типових форм контрактів Міжнародної федерації інженерів-консультантів (FIDIC). Основною рушійною силою, яка впливає на поширення сфери їх використання, є вимоги міжнародних фінансових організацій, які є основними кредиторами в міжнародних інвестиційних проектах. Актуальність даного питання зумовлена тим, що українським підприємствам та організаціям через нестачу підготовлених фахівців та досвіду в реалізації подібних проектів рідко вдається самостійно реалізувати такі проекти, важливість яких для України не викликає сумнівів.

З метою підвищення конкурентоздатності вітчизняної будівельної галузі та набуття досвіду роботи з контрактами FIDIC Міждержавна гільдія інженерів-консультантів приймає участь у навчально-практичних курсах, що проводяться ліцензованими тренерами FIDIC. Дані курси були розроблені з метою якомога ширшого огляду застосовуваних у сучасній світовій практиці типових форм контрактів. Навчальні матеріали за курсами включають як тексти контрактів FIDIC, безпосередньо пов’язані з тематикою занять, так і практичні приклади.

Фахівці ТОВ “Антипюр2007”, яке є членом Міждержавної гільдії інженерів-консультантів (МГІК), взяли участь у навчальному семінарі з контрактів FIDIC, який відбувся 27 серпня — 5 вересня у м. Бургас (Болгарія). Навчання проводилося за наступними напрямами:

- “Біла книга” FIDIC 2017 - Типовий договір на надання послуг між Замовником і Консультантом (Модуль 0);

- Практичне застосування контрактів FIDIC (Модуль 1);

- Фокус на умовах контракту в будівництві “Червона книга” FIDIC 1999 року видання і Умовах контракту на поставку обладнання, проектування і будівництво “Жовта книга” FIDIC 1999 року видання (Модуль 2).

За результатами навчання учасники семінару отримали сертифікати про успішне завершення курсу.

Facebook Google LinkedIn Twitter